Onze diensten

Basix Software

Onze diensten

SQL Cloud database


Veel bestaande MS Access toepassingen zijn gekoppeld aan een lokale database en kunnen dus enkel binnen het bedrijfsnetwerk geconsulteerd worden. Wij converteren uw bestaande lokale database naar een SQL Cloud database zodat de gegevens altijd en overal beschikbaar zijn voor uw medewerkers.

Toepassingen


Basix Software ontwikkelt maatwerktoepassingen voor specifieke sectoren zoals containerverhuur, grondwerken, metaalverwerking maar biedt ook oplossingen voor contractenbeheer, facturatie en voorraadbeheer. Meer details hierover kunt u hier terugvinden.

Opleiding en Consultancy


Vanuit onze jarenlange ervaring zijn we de aangewezen partner om interne opleidingen over MS Access en MS Excel te verzorgen binnen uw bedrijf. Dit kan gaan van een opleiding voor nieuwe gebruikers tot praktijkgerichte sessies met ervaren gebruikers van MS Excel en MS Access.


Daarnaast kunnen we u ook ondersteunen bij het optimaliseren van uw interne administratieve processen en het beheer van uw gegevens en documenten in een Cloud-based systeem.

Ontwikkeling & Support

 

Basix Software helpt u om weerkerende administratieve taken efficienter te maken door deze te automatiseren. We overlopen de bestaande werkwijze samen met u en ontwikkelen een toepassing op maat van uw bedrijf. Dit kan zowel in MS Access of in MS Excel. 

We bieden u ook de nodige ondersteuning voor uw bestaande MS Access en MS Excel toepassingen. Van een eenvoudige MS Excel macro die een medewerker wil uitbreiden tot een uitgebreide MS Access toepassing die aangepast moet worden aan nieuwe noden binnen uw bedrijf, Basix Software helpt u verder.